دوشنبه 16 شهريور 1405 - Mon 07 Sep 2026
  • هدف رضا پهلوی ویرانی و نابودی ایران است + فیلم

  • تعداد قطارهای مسیر ایران و چین سه‌رقمی شد

  • صدور ابلاغیه انضباطی برای خداداد عزیزی و امید عالیشاه

  • شهردار رینه لاریجان بازداشت شد

  • اصلی‌ترین نبرد ما در میدان تولید و معیشت مردم است/ پوزه دشمن را در میدان جنگ اقتصادی هم به خاک می‌مالیم/آمریکایی‌ها خوب می‌دانند که دوران پاسخ‌های متناسب به پایان رسیده است

  • پشت خداداد عزیزی به کجا گرم است؟

  • تاکید پزشکیان برای بررسی حادثه انفجار تانکر

  • شهریه اجباری مدارس ممنوع شد

  • چرا ثبت‌نام عمره آغاز نشد؟

  • ترامپ در میان آمریکایی‌ها به «جیمی کارتر دوم» تبدیل شده است

  • آقای روحانی دوگانه اصلی مقاومت و تسلیم است نه هیچ چیز دیگر

  • نجات گوزن گرفتار در چاه توسط دو مرد / فیلم

  • قیمت دلار امروز یکشنبه ۱۵ شهریور ۱۴۰۵

  • اقدام عجیب ستاره پرسپولیس!

  • قیمت طلا ۱۸ عیار امروز یکشنبه ۱۵ شهریور

  • حالا ایران، آمریکا را تحریم اولیه و ثانویه می‌کند

  • سپاه: شمپاد آمریکایی مورد حمله قرار گرفت

  • تصاویری دیدنی از آهوهای میاندشت / فیلم

  • پاسخ متفاوت یک روحانی به زندانی خشمگین

  • زیرساخت‌های نفتی فرسوده در دریاچه ماراکایبو / عکس

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 399856
    تاریخ انتشار: 07/ارديبهشت/1404 - 11:05

    پایان قهرمان «زن زندگی آزادی» /حذف با خودکشی +عکس

    بی بی سی فارسی با انتشار این خبر نوشت: «ویرجینیا جوفری، زنی که شاهزاده اندرو و جفری اپستین را به سوءاستفاده جنسی متهم کرده بود، در سن ۴۱ سالگی خودکشی کرد. خانواده ویرجینیا جوفری این خبر را تایید کرده‌اند.»

     پایان قهرمان «زن زندگی آزادی» /حذف با خودکشی +عکس

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از فارس ،

    رسانه‌های مختلف روز گذشته از خودکشی یک زن که به عنوان قربانی جنسی و قاچاق انسان شناخته می‌شود بعد از مدت‌ها مبارزه در این پرونده خبر داده‌اند.
    جالب اینجاست که در این پرونده پای پسر دوم ملکه الیزابت و برادر پادشاه فعلی انگلیس نیز باز است.بی بی سی فارسی با انتشار این خبر نوشت: «ویرجینیا جوفری، زنی که شاهزاده اندرو و جفری اپستین را به سوءاستفاده جنسی متهم کرده بود، در سن ۴۱ سالگی خودکشی کرد.
     
    خانواده ویرجینیا جوفری این خبر را تایید کرده‌اند.»این خبر می‌افزاید:‌ «او یکی از صریح‌ترین افرادی بود که علیه مجرمان جنسی محکوم‌ شده، اپستین و گیلین مکسول، دوست دختر سابق او، شهادت داد. خانم جوفری همچنین ادعا کرده بود که این دو نفر او را در سن ۱۷ سالگی به دوک یورک معرفی کردند؛ اتهامی که شاهزاده اندرو به شدت آن را رد کرده بود.»
    آنچه از ظواهر امر پیداست تاجر آمریکایی که متهم اصلی این پرونده بود نیز در زندان به طور مشکوکی خودکشی کرده است. با این اوصاف به غیر از شاهزاده انگلیسی دو طرف شاکی و واسط قاچاق جنسی خودکشی کرده‌اند!
    پرونده اتهامات این شاهزاده انگلیسی به سال 2019 باز می‌گردد.
    وی متهم شد که با واسطه‌گری جفری اپستین با یک دختر نوجوان ۱۷ ساله ارتباط جنسی داشته‌است. مصاحبه ماه نوامبر شاهزاده اندرو با بی‌بی‌سی که قرار بود به بهبود وجههٔ پسر ملکه انگلیس کمک کند از سوی رسانه‌ها یک «فاجعه» لقب گرفت و پس از این ماجرا بود که وی مجبور شد از وظایف سلطنتی خود کناره‌گیری کند.
    بی بی سی فارسی با عنوان اینکه پلیس موضوع مشکوکی در این خصوص پیدا نکرده است سعی کرد این پرونده را با خبر خودکشی این زن ببندد.
    این در شرایطی است که همین رسانه در خصوص وقایع مربوط به زنان در این بدون هیچ شواهد و اسنادی به اتهام افکنی علیه کشورمان مبادرت می‌ورزد اما در مواردی که در آن موضوعات سوء استفاده جنسی در غرب مشخص است و زوایای مشکوک و سیاه متعددی دارد با برخورد کوتاه و گذری با آن رفتار می‌کنند.
     
     
    یورونیوز دیگر رسانه اروپایی نیز در این خصوص نوشت:‌ «در نهایت، فشار ناشی از سوءاستفاده‌ها برای جوفری غیرقابل تحمل شد و او به زندگی‌اش پایان داد. خانواده‌اش گفته‌اند که او اکنون با فرشتگان است.»
    نکته حائز توجه که در انتهای خبر بی بی سی فارسی و یورونیوز به طور قابل تاملی ذکر شده است، دعوت مخاطبانی که احساس افسردگی و یا فکر خودکشی دارند به تماس با اروژانس اجتماعی است.
    جالب است که این دو رسانه که در جارجنجال‌سازی‌های متعدد علیه کشورمان خصوصا در فضای زنان ید طولایی دارند و سعی می‌کنند با پرداختن به زوایای مختلف افکار جامعه ایران را منحرف کنند اما در این پرونده که هنوز بسیاری از موارد آن ناپیداست با حکم به خودکشی شاکی به راحتی از آن عبور کرده و سعی دارند پرونده‌ای که در آن مهمترین موارد علیه زنان از تجاوز تا قاچاق انسان وجود دارد را خیلی راحت ببندد.
     

    این موارد نشان می‌دهد که شعارهایی مانند «زن زندگی آزادی» برای این کشورها بیشتر یک موضوع سیاسی و ابزاری برای فشار بر کشورهای دیگر است و وجاهتی در داخل اروپا و غرب ندارد.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما